سفارش تبلیغ
صبا ویژن
روایت گر حدیث ما که بدان دلهای شیعیان ما را استوار می دارد، از هزارعابد برتر است . [امام صادق علیه السلام]

انحرافات جنسی

 
 
قران و علوم پزشکی 2(چهارشنبه 87 مرداد 9 ساعت 8:11 صبح )

هـ) ممنوعیت نوشیدن شراب (خمر)

« خمر» به معنی پوشش است و به هرچیزی که چیز دیگری را بپوشاند و مخفی کند ، «خمار» گویند . در شریعت به هر مکسر (مست کننده ) خمر گویند ، خواه از انگور ، خرما ، کشمش یا هر مشروب الکلی دیگری می باشد . استعمال واژه خمر برای این مایعات مکسر به این علت است که آنها روی عقل پرده ای می افکنند و نمی گذارند ، بد را از خوب و زشت را از زیبا تمیز دهد . بدین دلیل ، نوشیدن آن حرام است . اولین کسی که به وجود ماده ای در خمر پی برد که سریع التبخیر است و بصیزت را ار انسان دور می کند ، جابرین حیان ، در قرن دوم هجری بود .

اثرات مضر نوشیدن مشروبات الکلی

1-عقل ، عالی ترین موهبت الهی به انسان است و اندیشه ، امتیاز انسان به سایر حیوانات است . هنگامی که شراب انسان را مست می کند ، عقل را زایل می سازد ، او را از حوزه انسانیت خارج می سازد و به یک حیوان تبدیل می کند .

2- اگر دولت ها ضمانت کنند که درب نیمی از میخانه ها را ببندند ، می توان ضمانت کرد ، دیگر به نیمی از بیمارستان ها و تیمارستان ها نیاز نداریم .

3- مانع یاد خدا و نماز است .

4- در شخص الکلی عاطفه خانوادگی و محبت نسبت به زن و فرزند ضعیف می شود . الکل با سرعت شگفت انگیزی از طریق بافت های مخاطی دهان و ریه و معده جذب و وارد خون می شود .

 پس از ورود الکل به معده ، با توجه به نسبت آب مجود در آن ، در تمام بافت های بدن توزیع می شود . اگر زن باردار مقداری مشروب الکلی مصرف کند ، مقداری از الکل به جنینش می رسد و تقریبا روی مغز اثر می گذارد .

5 تا 10 درصد الکل مصرف شده بدون هیچ گونه تبدیلی به وسیله کلیه و ریه دفع و بقیه در معرض اکسیده شدن در کبد قرارز می گیرد و به گاز دی اکسید کربن (C02) و آب و انرژی تبدیل می شود . میزان واحد کالری به دست آمده از یک گرم الکل 7 کالری است که باعث بی میلی به غذا می شود . در نتیجه شخص دچار کمبود مواد غذایی در بدن می شود . مصرف زیاد الکل یا در واقع مشروبات الکلی ، باعث گیجی و مستی می شود و عضوی که بیش از همه تأثیر می پذیرد ، مغز است و قدرت عکس العمل مغز به شدت کاهش می یابد . در چنتین شرایطی ، انسان در معرض خطراطی همچون : تصادف ، سقوط ، اغما و مرگ در اثر تنگی نفس قرار می گیرد .

اثرات مضر نوشیدن مشروبات الکلی از نظر پزشکی عبارتند از :

1-     ابتلا به بیماری های عصبی ، گوارشی ، قلبی ، خونی و روانی ، به دلیل اعتیاد به الکل .

2-     اختلال در کار تعدادی از اعصاب که باعث ضعف عضلات ، لرزش اندام ها و درد در ناحیه دست و پا می شود .

3-     اختلال در یک عصب که با توج به نوع عصب ممکن است به صورت فلج عصب صورت یا چشم باشد .

4-     التهاب مری ، استفراغ شدید خونی و سرطان مری .

5-     التهاب حاد و مزمن معده ، زخم معده و سرطان معده . 90 درصد مبتلایان به سرطان معده از معتادان به مشروبات الکلی هستند .

6-      کاهش نارسایی های فراوان مربوط به کبد و لوزالمعده .

7-     کاهش پروتئین در بدن .

8-     ضعف ماهیچه های قلب . مصرف مشروبات الکلی باعث چاقی و افزایش چربی خون می شود .

9-     کاهش آهن خون ، اسید کولیک ، و ویتامین * در خون .

10- کاهش گلبول های قرمز خون و در نتیجه ، زرد شدن پوست بدن .

11- هذیان گویی ، رعشه و هیجان زدگی .

12- ابتدا به جنون کورساکوف که عبارت است از ضعف ذاکره ، هذیان گویی ، التهاب پایانه عصبی و از بین رفتن قدرت تشخیص و شناخت .

13- اختلال در فعالیت های مغزی ، ناتوانی درکنترل عواطف و از دست دادن قدرت تفکر .

جلوگیری از نوشیدن شراب و حکم به پلید بودن آن ، یکی از معجزات علمی قران کریم است ، چرا که در شرایطی این احکام صادر شد که بشریت با علاقه و اشتها به شراب خواری روی آورده بود و از ضررهای بهداشتی آن اطلاع چندانی نداشت . در حقیقت ، این ممنوعیت یکی از خدمات دین اسلام به بشریت بوده است . امروزه علوم پزشکی ضررهای بی شماری را برای نوشیدن مشروبات الکلی مطرح کرده اند که در جایگاه خود بایست بررسی شوند .

 

برگرفته شده از مجله رشد





بازدیدهای امروز: 15  بازدید

بازدیدهای دیروز:0  بازدید

مجموع بازدیدها: 3181  بازدید


» فهرست موضوعی یادداشت ها «
» اشتراک در خبرنامه «